Tekstbron werkt

Het Maastrichtse Tekst- en communicatiebureau Tekstbron van Annelies en Wim van Grinsven is na ruim twintig jaar medio '22 omgevormd tot eenmanszaak van Wim, die zich concentreert op interviews en reportages.

En op Mindmapsessies, om teams en individuen te helpen overzicht of juist focus te krijgen. Om zaken die vastzitten los te maken.

For old times sake plaats ik hier regelmatig eerder gepubliceerdeTekstbron-teksten. Kundig uit hun verband gerukt en in nieuwe verbanden geboetseerd blijken ze actueel en urgent. Of doen in ieder geval alsof.  


Livemindmapping

Helderheid, losmaken wat vastzit, inzicht en concrete actie. Vaak is het met een uurtje of twee gepiept met een livemindmaping sessie. Ideaal is een bezetting van maximaal zes personen.


Boeken

Als auteur van meer dan veertig boeken is het lastig kiezen wat de meest waardevolle zijn. Meest verkocht is 'De jaren Vijftig' met meer dan 80.000 verkochte exemplaren.


Portfolio exerpt

Ja, in meer dan veertig jaar als tekstschrijver bouw je natuurlijk wel een soort oeuvre op. En het zijn niet allemaal eendagsvliegen. Hier een paar voorbeelden die eruit springen.