Handorakel voor de manager

Personal coach in pocketformaat

De personal coach in pocketformaat, altijd bij de hand als je hem nodig hebt 365 praktische tips en managementadviezen die de gebruiker helpen een beter inzicht te krijgen in situaties en problemen die op zijn/haar pad komen.

Orakels slaan - vaak door middel van symbolen - een brug tussen ons normale dagelijkse bestaan en diepere lagen van ons onderbewustzijn. Raadpleeg het orakel door willekeurig een pagina op te slaan, door een getal onder de 365 in gedachten te nemen en het desbetreffende lemma op te zoeken of door de vinger te leggen op een van de cijfers op de 'at random'-pagina's van het boek.

De tekst of tekening die aldus verkregen wordt, is vaak uitgesproken veelzeggend voor de onderhavige situatie of problematiek, stemt dikwijls tot nadenken of opent de poort naar nieuwe inzichten.

Omschrijving

Tips, inzichten, aanwijzingen, wijsheden en andere richting gevende aansporingen die helpen om het beste uit het leven van alledag te halen. Geen lange theoretische verhandelingen; meteen toepasbaar.

Korte, inspirerende lemma’s voor iedereen die af en toe behoefte heeft aan een moment van bezinning. Vele gebruiksmomenten door de dag heen. 

Sluit aan bij trends als mindfulness, bewust leven, time management (Getting Things Done) en persoonlijke ontwikkeling.

Doelgroep

De moderne, drukke mens die meer uit het leven wil halen. Van carrièretijger tot Stay Home Mum, van student tot pensionado en van cadeautjeszoeker tot zelfverwenner/ster.  

Of bestel een gloednieuw exemplaar voor slechts 15,00 euro, excl. verzendkosten.


Ook verkrijgbaar als app, onder de naam Personal Coach voor de managher. Ga naar de Google Play Store.